Йерусалим — Докато САЩ и техните регионални съюзници продължават да настояват

...
Йерусалим — Докато САЩ и техните регионални съюзници продължават да настояват
Коментари Харесай

В болница в Газа, докато американски лекари помагат да се извърши „малко чудо“, за да се спаси млад живот, разбит от войната

Йерусалим — Докато Съединени американски щати и техните районни съдружници не престават да упорстват за ново съглашение за преустановяване на огъня сред Израел и Бойци на Хамас в линията Газа, хиляди цивилни в раздраната от война палестинска територия потърсиха заслон в дребното лечебни заведения, които към момента съществуват. Те се тълпят измежду тежко ранените, до момента в който преуморени лекари с нищожни запаси се пробват да поправят счупените тела, които се изсипват всекидневно на фона на продължаващия обстрел и улични конфликти.

Някои от тези лекари са американци, лекуващи войната... ранени на по-малко от миля от фронтовата линия и постоянно извършващи комплицирани интервенции без подобаващи принадлежности, упойка или медикаменти.

Храната също е в необикновено дефицит. Хуманитарните организации се борят да продължат да изхранват хилядите цивилни, които са избягали от унищожената северна половина на Газа към южния град и околния район Рафах. Повече от половин милион палестинци са изправени пред пагубен апетит, съгласно Организация на обединените нации.

Съдбат...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР